Escenari

L’escenari gran de l’Amfiteatre ha estat el punt per excel·lència dels millors concerts que ha viscut el Vallès des de la construcció del Parc Catalunya. Per aquest escenari han passat alguns dels grans noms de la música popular del país, des de Lluis Llach, El Canto del Loco, Rosa, Celtas Cortos, Rigoberta Bandini o Manel. L’Observa vol continuar la llarga llista d’artistes que més tard o més d’hora haurien d’haver tocat a Sabadell.

Platea

Aprofitant el propi desnivell del Parc Catalunya, disposem d’un amfiteatre natural amb una acústica i vistes privilegiades amb Montserrat i La Mola com a teló de fons. Segons l’oferta cultural podreu sel·leccionar el vostre millor tipus d’entrada per gaudir d’una experiència cultural sens igual.

Village

Just abans de cada concert us donem l’oportunitat de gaudir de petits actuacions musicals en acústic, descansar a la zona “chill out” o menjar quelcom de tota l’oferta variada gastronòmica que ofereix l’espai del Village. Una terrassa de luxe per gaudir de les millors postes de sol de la ciutat aquest primavera. Un espai que estarà obert per tots aquells que tingueu entrada per un concert, unes hores abans del seu començament.

 

Vermuts

Aquest espai estarà obert dissabtes i diumenges de 12.00 a 15.00h de manera gratuïta per gaudir dels vermuts musicals al Parc.

Patrocinadors principals

Mitjans oficials

Patrocinadors

Col·laboradors